(067)234-04-45
НовиниНазад

Агропартс: каталог запчастин Вадерштад прямо з поля це реальність

« Айпадізація » всього світу дійшла до сільгосптехніки. Компанія Вадерштад представила новинку - тепер просапна сівалка Tempo c новим програмним забезпеченням на базі iPad від Apple. Про це та інші нововведення компанія розповіла дилерам з 27 країн на щорічній нараді .

Тепер планшет - в комплекті з Темпо замість звичайного проводового монітора. Це не просто « фішка » нашого часу. Результати тестів серед аграріїв показали - працювати в E- services (нова система контролю роботи сівалки ) набагато зручніше з iPad , за великих розмірів екрану і високої чіткості графіки. Плюс - туди вже закачаний 3D каталог запчастин Vaderstad . У планшета великий обсяг пам'яті , отже , оператор може закачати більше необхідної інформації. Незабаром Вадерстад пообіцяв « перевести» на iPad та інші моделі своїх агрегатів .
Також зміни торкнулися добре відомих грунтообробних та посівних комплексів : Top Down , Carrier , Rapid . Наприклад , представили оновлений культиватор Карієр з великими дисками , що дозволяє йому обробляти грунт на велику глибину.
Як зазначили фахівці Vaderstad , всі доробки - результат роботи з аграріями. Саме спілкування , найчастіше - за допомогою дилерів , допомогло внести корисні раціональні технічні зміни в агрегати .
Ще одна новинка спеціально для Росії та України. Випущена перша 12 -рядна сівалка Tempo для просапних культур. Саме  аграрії просили додати висіваючі секції , щоб краще справлятися з великою посівною площею . Для наших полів 8 -рядна Темпо була трохи замала.
Була представлена ​​нова система контролю всіх параметрів сівалки.
E- services - це дуже зручна , доступна в управлінні і навігації , система контролю всіх функцій сівалки ,  говорить керівник відділу замовлень  запчастин Агропартс . Крім того , вона містить каталог запчастин. А це дозволяє ідентифікувати вийшла з ладу запчастина , замовити її « з поля».

Опубліковано: 04.05.2014
ukraine