(067)234-04-45
НовиниНазад

Агропартс:Kverneland Group інвестує в досліджувальний центр розкидачів добрив

Kverneland Group є одним з провідних у світі виробників розкидачів добрив. Така унікальна ситуація склалася завдяки давнім традиціям внесення добрив і розробки високоякісних і точних розкидачів , існуючим вже багато десятиліть. Щоб забезпечити такий високий рівень якості і точності , Квернеленд постійно інвестує в дослідження .
Квернеланд недавно відкрила зовсім новий випробувальний центр для розкидачів в Нідерландах. Новий Центр Компетенції для машин для внесення добрив розмістився на території заводу Crop Care у м. Нью- Веннеп і знаходиться недалеко від Відділу досліджень і розвитку Crop Care , що гарантує тісне співробітництво між розробниками і випробувачами машин.
Новий ультрасучасний випробувальний центр має високотехнологічною системою тестування для отримання точних карт розкидання добрив машинами Kverneland і Vicon . Випробувальний центр є унікальним на ринку завдяки своїй передовій 3D тест- системі і пакету програмного забезпечення , яке перевіряє результати використання багатьох добрив у поєднанні з розкидачем . Ця система також забезпечує проведення більш екологічно чистих процедур тестування , основна увага яких зосереджена на економії добрив , енергії і палива.
 Новий випробувальний центр розкидачів і добрив дозволяє Квернеленд і далі продовжувати свою діяльність , пов'язану з новими розробками і мати можливість швидше і ефективніше перевіряти і аналізувати вплив нових схем розкидання добрив.


Новий експериментальний ділянку випробувального центру розкидачів і добрив оснащений роботом з триточковим навісним пристроєм , який може повертати розкидач на 280 градусів і розкидати добрива в 80 збірних бункерів. Кожен з бункерів підключений до 5 - кілограмовому вагового датчику , який визначає вагу добрив в кожному окремому бункері. Схема розкидання визначається за допомогою даних , отриманих від вагового датчика , яка потім аналізується за допомогою спеціальної 3D програми з кімнати управління . Спорожнення збірних бункерів здійснюється повністю автоматично. Добриво, яке виявилося на підлозі зали , де проводяться випробування , змітається до центрального шнек, що транспортує використане добриво на окрему складську площадку.

Kverneland Exacta НL є одним з найбільш високопродуктивних розкидачів добрив серед моделей Квернеланд . Посилена конструкція моделі HL дозволяє перевозити максимум 3450 або 3900 літрів добрів  . Установку і регулювання легко виконати за допомогою панелі EasySet на кожному розкидаючому диску. Інноваційна трансмісія до кожного диску забезпечує дбайливе перемішування за допомогою мішалки " повільного обертання " , частота обертання якої становить 15 % частоти обертання розкидає диска. Обидва диска можна відключати незалежно один від одного при розкиданні на половину робочої ширини для виключення перекриттів на сужающихся поворотних смугах .

переваги машини для внесення добрив Квернеленд:

    Система розкидання CentreFlow
    Панель EasySet для швидкої і легкої установки і регулювання
    Внесення по межі поля більше не проблема!
    Велика розмаїтість стандартного і додаткового устаткування для задоволення всіх ваших потреб!
    Блок управління Exacta Remote Control II для управління розкидувачем з кабіни трактора

Каталог запчастин Квернеленд до розкидачів може надати менеджер проекту Агропартс.

Опубліковано: 04.05.2014
ukraine