(067)234-04-45
НовиниНазад

Агропартс: каталог запчастин трактор Челенджер або 25 тракторів в одні руки це рекорд

Відразу 25 гусеничних тракторів Челенджер  агрохолдинг «Авангард -Агро» у « АгроЦентраЛіскі ». Це найбільша у світі угода щодо постачання гусеничних машин.
Підприємство « Авангард- Агро » має більше 300 тисяч га землі в Орловської , Бєлгородської , Курської , Липецької і Воронезької областях. Господарство займається рослинництвом , спеціалізується на вирощуванні пивоварного ячменю. Підприємство динамічно розвивається і впроваджує інноваційні технології. Парк сучасної сільгосптехніки вражає: 850 тракторів , 390 комбайнів , більше 4000 причіпного обладнання .
- З « Авангард- Агро » ми працюємо вже кілька років , - каже Євген Анкудинов , керівник Орловського філії продавців бренду Challenger». - Торік господарство придбало у нас гусеничні трактори  , 24 -х рядні сівалки точного висіву Челенджер 9824 для кукурудзи і соняшнику , самохідні обприскувачі Рогатор 1300 цього ж бренду , сівалки Рапід RDA 800 С і культиватори Топ Даун  900 шведської фірми Вадерштад . Машини відпрацювали без зауважень.
Цього року підприємство зробило значну покупку техніки на загальну суму 600 млн. рублів , поповнивши свій тракторний парк  на 25 новеньких гусеничних тракторів Challenger 800 серії. Збільшився арсенал та причіпного обладнання : 20 восьмиметрових сівалок Rapid , 24 -х рядні сівалки точного висіву Challenger 9824 та культиватори TopDown почнуть працювати в господарстві в новому сезоні. Як зазначив Євген Анкудинов , такої великої одноразового постачання гусеничних тракторів і широкозахватних сівалок Rapid ще не було в історії продажів сільгосптехніки !
 

Гусеничний трактор Челенджер 800-й серії оснащений двигуном потужністю 430-609 к.с. Призначений для роботи в складних польових умовах з ранньої весни до пізньої осені. Оснащений зносостійкими проміжними катками, що дозволяють експлуатувати техніку в екстремальних умовах.
На відміну від колісних тракторів Challenger 800-й серії забезпечує мінімальний тиск на грунт, менший відсоток пробуксовки, більш високе тягове зусилля, низька витрата палива, дозволяє використовувати знаряддя з широким захватом.

Challenger  CH9824 призначені для висіву просапних культур - кукурудзи , соняшнику , сої та інших культур. Застосовуються для роботи за нульовою , мінімальної та традиційної технологіям обробки грунту.  Основні переваги:
• Висока точність висіву , завдяки новітній пневматичній системі тиску і розподілу надлишкового повітря;
• Доступність налаштування та заміни запчастин;
• Можливість встановлення глибини і розташування добрив;
• Простота в обслуговуванні , завдяки мінімальній кількості «проблемних » точок ;
• Збільшення відсотка проростання насіння ,
Для обслуговування сівалки не потрібні додаткові інструменти . Замінити висівний диск , зняти висівну секцію і оглянути дозатор можна в ручному режимі за допомогою одного гвинта.
Набір додаткових посилених пружин забезпечує високий тиск на грунт до 218 кг , що дає можливість працювати сеялке в будь-яких польових умовах.
Завдяки особливій конструкції копіювання коліс , вони мають можливість переміщатися незалежно один від одного. Тому на глибину посіву не впливають перешкоди висотою до 50 мм.

Клієнтам які шукають каталог запчастин Челенджер рекомендуємо звертатись до менеджерів сайту Агропартс вони обов’язково допоможуть вирішити Ваше питання.

Опубліковано: 04.05.2014
ukraine